Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-12-07

Dag 2

Sådär, då var dag två som sjuk avklarad. Fick krya på dig-present av Ronya nu på kvällen!

Ebbah, som nog har samma sjuka som jag, har haft feber i tre dygn men är piggare nu. Så, jag har kanske ett par dygn kvar i feberyran. Vore ju kanon om jag kunde bli frisk redan innan helgen!

Barnen har nog inte haft sin allra roligaste dag här hemma eftersom de dels har varit sjuka själva men kanske framförallt eftersom jag varit ett sådant sänke. Utöver febern som gör mig ganska matt så har jag fantastiskt ont i ryggen.
Ni som läser här minns kanske att jag halkade omkull för ett par veckor sedan? Smärtan i höften satt i ungefär en vecka och sedan för en vecka sedan så fick jag istället ont i ryggen. Kanske på grund av att jag snedbelastat mig själv på grund av den dåliga höften, men baksidorna av mina lår har varit väldigt korta också. När jag får ont i ryggen så är det i 9/10 fall baksidan av mina ben som orsakar det hela.

För att underhålla barnen och mig själv så har vi kollat på Druivencross idag. Eller tja, det är väl bara jag som kollat den i omgångar.

1 kommentar:

  1. Det är lätt och få ont i ryggen av allt liggande och sittande bara, åtminstone för mig när jag är sjuk :-( , (körde en runda för dig idag :-)det var härligt väder här i örebro idag..) krya på dig...

    SvaraRadera