2015-12-11

Ni måste se detta

Kommer ni ihåg i våras när Team Kalas visade upp sin nya dräkt? Riktigt ful, om ni frågar mig. Men jag tycker ändå att den är bra för att den visar att man inte behöver göra en ny tävlingsdräkt i enkel svart färg. Alldeles för många tycks tro att svart är det enda som gäller vilket skapar rätt många fula dräkter och en allt annat än färggrann "klunga".  Svart + något litet fält med en cool färg och så tycks många tro att man designat en tävlingsdräkt.  Trist och tråkigt, blir resultatet.

Nåväl, Team Kalas stod för lite nytänkande och nu har Tinkoff-SAXO lanserat ett nytt tränings-kit:
"This proves that we are at the forefront in cycling apparel", säger man från Tinkoff SAXO's håll.

Det visar sig att det i våras också skapades ett lag som heter Team Oakley-Sunday med liknande design som nu menar på att Tinkoff-SAXO hämtat inspiration från deras dräkter. Frågan är väl nu bara vilka av Team Kalas eller Team Oakley-Sunday som är dom verkliga trendsättarna här...
Ett foto publicerat av Team Oakley-Sunday (@team_oakleysunday)


-----

Om vi lämnar cykling en snabbis så måste ni också se Soran Ismails "Absolut svensk".
"Soran Ismail har byggt sin karriär genom att skämta om rasism, men har aldrig gått på djupet med sina egna fördomar. Vad får man tänka, vad kan man säga? Och när är man rasist? En serie med Sveriges allvarligaste komiker om vardagsrasism i ett av världens mest toleranta länder."

Tre delar där fördomar står i fokus och ger nog de flesta en tankeställare. Ses på SVT Play: Absolut svensk

1 kommentar:

  1. Eller så kan Cipo har varit inspirationen: http://farm4.staticflickr.com/3594/3570444466_32c077de50.jpg

    SvaraRadera