Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-11-13

Men jag sover väl inte bort fars dag heller?

Nej för tusan, inte jag heller. Vaknade vid halv sex i morse, pigg som alltid. Klev upp, satte på mig lite kläder och drog iväg till Borlänge. Jag ska ju köra distans idag (förhoppningsvis med många andra!) och hade lämnat kvar lite grejer på jobbet i just Borlänge. Det handlade om en hjälm, mina cykelskor, lite kläder, reservslangar, verktyg och så själva cykeln då. Så det var ju bara att bita i det sura morgonäpplet och hämta hem allt.
Igår tänkte jag gå upp med barnen som borde vakna ungefär nu, stoppa i dom lite frukost och ta med dom på en Borlänge-resa. Men så insåg jag innan jag somnade att barnen kanske inte alls vaknar sju utan tar sovmorgon till åtta. Och skulle det hända skulle jag få väldigt bråttom nu på morgonen så jag rattade in mobilens väckningsfunktion till 05:30 för att få det hela överstökat innan barnen vaknade. På så vis kan jag umgås lite med dom innan passet och frugan kan få sova lite mer.
Eftersom barnen inte vaknat än så var det nog rätt klokt att inte vänta in deras uppvaknande.

Ett blogginlägg utan bilder är ju ett uselt blogginlägg, så jag har rotat fram lite vinterträningsbilder ur arkiven för er skull. Det gäller ju att komma i rätt stämning även om vi inte har någon snö ännu.

Avslutar med tre bilder från vägar som vi kommer slita på idag:

1 kommentar: