Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-11-21

Den ofrivillige cykelpendlaren

Lämnar barn på dagis, känner i jackfickan om busskortet är där det ska vara, det är det inte! Buss- VISA- och körkort har istället fått åka med frugan till Säter idag. Kanoners. Fick gräva fram cykelkläder, packa väska och ladda om mentalt från en behaglig bussresa till svettopendling. Benen kändes riktigt grisiga och jag hånskrattade åt mig själv de första minuterna innan första backen kom och allt syre krävdes för att ta mig över den i ett stycke.Fick i alla fall prova mina nya Bianchi-benvärmare för första gången

Go´ och glad, Henrik Öijer

Pendlardata från rv. 293 denna gråa novemberförmiddag

Mina nya favorithandskar som jag tänkt använda från temperaturer kring dryga tio plus ner till någon enstaka plusgrad. Supersköna!

Jag tog ju ut ett landslag i förrgår där alla utom Åsa Erlandsson var med i helgen och körde bra, mest imponerade U23-Ludwig i söndagens race. Åsa var i Turkiet för att tävla MTB och istället klev Lisa Ström upp överst på pallen, bägge dagarna! Detta visar att formen är på uppåtgående och med vinst i bägge OBS-loppen så luktar det lite landslagsplats faktiskt.

3 kommentarer:

  1. Roligt med vinst, men en tävlingsklass med 3 startande liknar mer fiskdam, där får ju också alla pris.

    SvaraRadera
  2. det va väl fyra startande i dam och sex i herr?

    SvaraRadera
  3. Härligt med cykelpendling i november! :=)

    SvaraRadera