Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-11-03

Handbike

Det här lilla skönheten hittade jag i Nordanåker, väster om Dala-Järna. Den ser ju onekligen ut att ha några år på nacken, även om den hottats upp med fräscha hjul och växlar. En skön sits och ett par handtag i trä, så mycket mer kan man väl inte begära av en riktig handbike?

Hade en superbra jobbdag igår där jag hann med mycket. Både målsättningen för dagen och lite till klarades av och jag tror jag tog personbästa i antal fotografier på en dag. Men det kostade lite också för jag tog bara en kort paus vid åtta och sedan körde jag på utan att "vila" eller äta något fram till fyra-tiden då jag var hemma igen. Tränade inte en sekund, så istället för träningsrapport får ni ett par bilder:
Västerdalarna.Den här tiden på året: grått och fuktigt. Att jobba längs rv.71 har inte varit så kul, de flesta riksvägar är väl rätt tråkiga att ha att göra med faktiskt. Men just smal och krokig 90-väg med mycket tung trafik är väl inte helskoj alla gånger. Bättre då när man får komma ut i byarna på någon härlig liten byaväg och bara njuta av landskap och lugn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar