Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-01

Vaktbolag



Här bor vi säkert. Ett vaktbolag går förbi här en gång i timmen, dygnet runt. Eller okej, på natten har jag inte kollat hur ofta de går förbi här. Ibland med hund, ibland utan. Anledningen är att någon form av huvudnyckel för kvarteret har försvunnit. Att tappa en vanlig nyckel för en hyresgäst kostar väl runt 1000 spänn, om jag minns rätt. Vi får väl hoppas för den slarvige att detta inte dras från dennes lön. Gissar att det kostar en del att hyra in ett vaktbolag för att patrullera ett kvarter dygnet runt, under en långhelg. Dessutom ska ett låsföretag ställa om alla lås i hela kvarteret på måndag.
Grattis Kopparstaden!

I morse sov Ebbah ända till 8! Jag fick dessutom ligga kvar i sängen ett par timmar. Bonus på bonus alltså. Grattis Henrik!

Det har varit lite bildsnålt i bloggen nu på sistone. Jag lovar att det ska bli bättring från min sida. Med lite tur kommer det snart finnas foton av lite högre kvalité på bloggen också. Om jag ska vara ärlig, så har jag nog aldrig sett fram emot att svärmor ska komma så mycket som idag.

1 kommentar:

  1. Grattis Bojsen! Jag ångrar inte en sekund att jag/vi flyttade =D
    Och grattis Henrik! Nu kan du inte vara med i morgon, utan nu måste du fota. Så är det bara.

    SvaraRadera