Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-10

Magnus Bäckstedt

Läste på Janne J:s blogg att Bäckstedt troligtvis gjorde sin sista tävling igår när han körde Skandisloppet.
Jag tycker synd om killen. Inte för att han avslutar sin karriär, det har han all rätt att göra. Det har varit en lång och framgångsrik karriär med seger i Paris-Roubaix och en etappseger i Tour de France. Men sättet han lägger av på, det gör att jag lider lite med stackarn. Det vore nästan bättre för honom att inte säga att han lägger av. Utan spontantävla lite då och då istället. För han älskar ju cykelsporten och kan inte hålla sig borta. Men nu, nu väljer han att avsluta karriären i en av tidernas fulaste cykelutstyrsel.

Foto: Janne J.
Jag pratade med en på MSN om Magnus Bäckstedts karriäravslutning, och han fällde då en klockren kommentar som jag vill dela med mig av;
'Ungefär som att jobba som toppmodell och avsluta karrären med att vara utklädd till Ronald McDonald'

5 kommentarer:

  1. Kan inte hålla med dig, kolla in Amore&Vitas design. Den är ful!

    /Fritz

    SvaraRadera
  2. För att inte tala om Clownen Dennis som står bakom Cyclesport.se

    Hoppas han lurat färdigt cykelsverige nu och håller sig borta från tävlingsverksamheten. Och all verksamhet som har med ansvar och ekonomi att göra, för den delen.

    SvaraRadera
  3. Anonym: Dennis är HELT bortkopplad från Team Maximuscoffe.com (Tack och lov) det sist han gjorde fick bägaren att rinna över. Har faktiskt funderingar på att polisanmäla honom för bedrägeri. Det sista var f*n i mig lite väl magstarkt.

    Jag önskar Magnus lycka till med att sköta laget och jag tror att med hans erfarenhet så kommer det att gå bra.

    //Fritz

    SvaraRadera
  4. Mer skvaller, vad har hänt!? VI VILL HA MER SKVALLER! ;-)

    SvaraRadera
  5. Vafan, deras pyjamas är ju snygg.Förutom att det står cyclesport på den, men lade märke till att dom klistrat över allting nu!
    All eloge till Magnus- som blivit lurad av Dennis på både pengar och ett lite nersmutsat namn, men som ändå ger sitt stöd till grabbarna.

    SvaraRadera