2009-05-19

Premiärer

Börjar med att meddela att jag från och med idag också kommer skriva en del på Cyclecomponets blogg. Givetvis kommer denna blogg vara lika bra som alltid. Men en del kommer jag också skriva där, meddelar nog er varje gång jag skrivit där. Så oroa er inte. Min tanke är nu att få igång den bloggen lite. Genom att öka inläggsfrekvensen skall jag sätta press på övriga skribenter så den blir riktigt bra. Vi som skriver på den bloggen är några av oss som samarbetar med Cyclecomponents och också de som arbetar där. En skön mix av människor helt enkelt.
Egentligen borde jag ha skrivit där för länge sedan. Jag har ingen bra ursäkt till varför jag inte gjort det. Men nu är det äntligen gjort. Så kika in på http://cyclecomponents.blogspot.com nu och se vad jag har skrivit där.

Morgonen här hemma bjöd på sovmorgon för min del. Grymt skönt, speciellt efter att Ebbah vaknat kvart i fem. Höll mig vaken nästan en timme innan jag slocknade igen. Plan för dagen är att hämta mina tävlingshjul, väga dom och sedan limma däck. Och troligtvis ta en premiärtur på tävlingshojen, dock utan tävlingshjulen givetvis. Tänker låta limmet torka först.. Tänkte stressa kroppen med lite intervaller på överfart i Lugnets mysiga backar. Kan bli kul och förhoppningsvis är jag lite snabbare nu än senast. Det vore väl för väl. Om man tar mina hjul som jag har nu och jämför med tävlingshjulen så är tävlingshjulen ca: 840 gram lättare. Lägg till däck och slang som väger ca: 1340 på träninghjulen mot 1022 på tävlingshojen så blir det en rackarns skillnad. Kassett och skivor blir också lättare givetvis på tävlingshjulen.
Jag räknar iskallt med att cykeln kommer gå av sig själv nu.

1 kommentar:

  1. Låter trevligt, en till blogg man får kolla in då och ännu mindre tid till träning? Grymt med över 1kg lättare hjul. Känner du inte skillnad på det är det illa. Lär flyga upp för Billingen på söndag. :D

    SvaraRadera