Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-18

En dag med Ronya

Idag skulle jag kanske haft en fotosession med Stefan Carlsson, men står istället till Ronyas befogande. Idag väntas två paket anlända också, ett från Karlstad och ett från Danmark. Jag hoppas på att det är från Danmark och inte att det bara kommer via Danmark. Ronya har en del att stå i idag. Jag har barnjouren. Strax skall vi in till stan.
Ingen träning idag, har dock monterat ett flaskställ på tävlingshojen! Måste hitta mina shims till skivbromsarna också då bakbromsen behöver justeras i sidled. Ska också titta in på Cykel & Fjäll och tjata lite om mina hjul så de blir klara. Vill ni se Sveriges lättaste hjul så ligger dom där nu.

Funderar på att göra något nytt i år och köra Billingeracet så långsamt att jag har krafter kvar också sista två milen. Eller så skiter jag i det, i vanlig ordning, och kör livet ur mig och kroknar efter halva loppet. Det är svårt det där. Ett "taktiskt" lopp med en klok fartstrategi kan ju säkra en hyfsad placering. Men jag siktar hellre högt och faller hårt. Sedan hånas jag lite efter målgång av folk som kört på säkerhet. Om jag känner mig själv rätt så sitter jag inför loppet och snackar fartstrategi och att köra på säkerhet. Sedan går starten och jag försöker ta bergspriset efter tre kilometer. Slår aldrig fel.

1 kommentar:

  1. du har ju inte kapaciteten att vinna, varför inte försöka göra ett så bra strategiskt lopp som möjligt?

    SvaraRadera