Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-16

Tidseffektivt inlägg

Idag var vi ju på stan och jag, som den nörd jag är, hade med mig kameran. Men eftersom jag varken orkar skriva något om det eller lägga in bilderna här så hänvisar jag till det här inlägget i Ronyas blogg. Hon "glömde" visst att skriva att jag var fotograf ser jag...

Jag har skruvat och sågat lite i kväll. Tävlingshoj. Allt som saknas nu är finhjulen, en sadelstolpe i rätt diameter(30.9 mm) och vit styrlinda. Tänkte köra med det. Styrlinda. Jag har för övrigt sex stycken sadelstolpar här hemma och en utlånad till Oscar, som alla har fel diameter. Hur vore det med en standard? Hojen blir riktigt läcker. Just nu med åtta meter för långa höljen och bromsslangar. Men det går ju att fixa. Ett tag tänkte jag shimsa dit en 27.2 stolpe och göra premiär imorgon. Men det kändes lite onödigt. Så jag väntar ett par dagar med det.

2 kommentarer:

  1. standarder är fina. Jag hade 4st 42t klingor hemma innan med olika BCD men ingen som passade så nu har jag 5. :) 30,9 är en skum dimension med, bara Specialized och Giant som kört med de innan vad ja vet. Bättre med antingen 27,2mm eller 31,6mm beroende på om vill ha smal eller tjock stolpe, fin standard.

    SvaraRadera
  2. http://2.bp.blogspot.com/_facPHzMmLEY/SgxtypeVjkI/AAAAAAAAAts/n6mV2ITUKfM/s1600-h/IMG_8539.JPG

    SvaraRadera