Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-19

Serparna

Nu har jag precis kommit hem från en vända på Lugnet, körde Serparna i fullgas. Började med en annan backe för uppvärmning, sedan sjulsarvsbacken i nästan full fart för att till sist ta mig an Serparna. Körde på 3.04 som bäst. Ingen tid att hänga i granen kanske. Inte ens i närheten av den tid Micke S tog idag i samma backe. Han är snabb Micke. 2,47, kul för honom. Jag gjorde premiär på finhojen, men med gamla hjulen. Tidigare i år har jag kört på 3.46(?) och 3.15 vid två olika tillfällen, så det går ju åt rätt håll.
Efter att jag kört serparna så justerade jag sittställningen en aning, vände på styrstammen och vinklade sadeln lite. Körde över Jungfruberget på väg hem och nu känns hojen klockren.


Har fått hem snabbhjulen idag. Vägde fortfarande 1065, men jag tyngde ner dom med klistermärken så nu väger hjulparet 1066. Får väl ändå anses som okej. Är det någon som hört/läst om lättare hjul för skivbroms? Troligtvis så är hjulen på bilden de lättaste i landet, kanske också Europa och världen? Det är lite fränt att tänka så.

Ska limma på Dugastdäck nu i kväll hade jag tänkt, det blir skitsnyggt. Däcken har setat på fälgen nu och format sig lite. Så jag ska inte sitta här mer nu, utan gå ut på balkongen och limma lite däck.

5 kommentarer:

  1. Väntar på hjul som ska väga 1058..
    //Samuel

    SvaraRadera
  2. Får mina Crossmax SL att verka som bojsänken i sammandraget. Posta dina hjul på weight weenies forumet tycker jag får lite input. Tror dock inte dom håller hela året för dig:P

    SvaraRadera
  3. Samuel: när du fått allt och vägt det kan du hojta till, tills dess kallar jag mina hjul sveriges lättaste. :)

    SvaraRadera
  4. Wow, grymt fina, även om det varit häftigare med silvriga ekrar.

    SvaraRadera
  5. Har du inte ekrat hjulen själv?
    /Mats

    SvaraRadera