Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-30

Det här med populära inlägg

Det här med lagtempo var tydligen ett väldigt populärt inlägg. Det är kul. Att jag inte bara skriver skit för mig själv, utan att också andra kan uppskatta bloggen. Fakiskt så har det inlägget gott upp topp 3 bland de mest lästa inläggen som jag skrivit i denna blogg.
Det här med distans är näst populärast och
Det här med distans del 2 leder faktiskt ganska stort.

Tror jag ska ha "Det här med.." i alla rubriker. Det verkar ju vara de inläggen som blir populärast.

Det har inte blivit mycket skrivet denna dag från min sida. Det har legat på lite. Så att säga. Min mamma, hennes sambo och hans mamma var hit och åt mat och snaskade jordgubbar. Innan dess var vi ute med barnen. Härlig dag. Jag är trött som ett litet svin.
Appropå svin.. Frugan var lite halvlustig i morse. Jag läste nämligen i tidningen för henne om att alla svin i Egypten skulle avlivas på grund av svininfluensan. Då sa hon att det kommer nog ta lång tid, för hon hade hört att det fanns många sviniga män där nere.

Ni såg väl vad jag hade för ny sponsor? High5 advanced sport nutrition. Det kommer bli grymt bra och ger förhoppningsvis det där lilla extra mot slutet av långloppen.

Såg att en frågestund efterfrågades.. Det får dock vänta lite. Jag skulle istället vilja fråga er något. Och det är om ni har något smaskigt cykelskvaller att bjuda på. Om ni inte törs skriva det som en kommentar så går det att mejla mig. Jag håller det hemligt om ni så vill. Men jag vill ha skvaller. Gärna smaskigt.

1 kommentar:

  1. Inte så jättesmaskigt skvaller, men monstercrossåkaren Oscar Ekstam hoppar över träningen till fördel för Segwayåkning och paintball.. kolla bara hans sida: www.oscarekstam.com

    SvaraRadera