Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-15

Resultat från tävlingsträningen


Tappade lite redan i första motlutet, när branterna kom så brann det till i benen och de andra seglade iväg. Försökte täppa luckan utför men mjölksyran gjorde bara att jag klantade mig överallt och tappade ännu mer istället. Svetten rann ner i pannan men jag gjorde så gott jag kunde för att inte tappa allt för mycket tid på tätcyklisterna.
Det var uppvärmningsvarvet.
Hur själva tävlingen sedan gick för egen del behöver jag väl knappast skriva om. Matthias Wengelin kom till Falun också för att få smiska lite TT på Jungfruberget. Rätt grym klass på våra tävlingsträningar, helt klart. Snabbast idag var Magnus Darvell, men han punkterade(!!!), Mattias Nilsson var näst snabbast och först i mål. Wengelin fick aldrig riktigt chansen att mäta sig med täten då han satte kedjan innanför kassetten tidigt på första varvet. Salomonsson, Bleckur och Ekstam var väl ungefär lika snabba, rätta mig gärna om jag har fel. Men Smekstam punkterade, Salomonsson råkade gena och Bleckur tappade då motivationen.
I mål:
1. Mattias Nilsson
2. Matthias Wengelin
3. Mikael Salomonsson
4. Lars Bleckur
Punkterat:
Magnus Darvell
Oscar Ekstam
Inte ens med i matchen:
Henrik Öijer

3 kommentarer:

  1. Detta inlägget förklarar varför du är den största cykelbloggen (?) Lysande!

    SvaraRadera
  2. Vissa säger att Micke kom på fjärde plats då han genade...

    SvaraRadera
  3. Någon ska ju komma sist med, har jag hört en Falucyklist nämna. :D Borde vara lättare att förbättra sig om man är sämst, går ju inte att försämra så, tror jag borde tänka så lite mer och inte bara deppa ihop.

    SvaraRadera