2016-02-13

När man har lärt sig något nytt...

Hej vänner!

Befinner mig just nu i Vikmanshyttan för att Filip ska spela tre innebandymatcher här. Sedan bär det av direkt hem för att ladda om för hans bowlingkalas, så det blir väl full rulle med Filip hela dagen idag.

Jag har alltid älskat pannkaka, men har aldrig lyckats bra med att göra vanliga platta pannkakor. Så jag har låtit bli. Istället har jag alltid gjort ugnspannkaka när jag varit sugen på pannkaka. Älskar det också. Skolans ugnspannkaka var typ det bästa jag visste när jag gick i skolan. Men jag har aldrig lyckats göra dom så som skolans ugnspannkaka var.
I förra veckan så bestämde jag mig för att nu vid nästan 34 års ålder var det dags för mig att lära mig att göra vanliga jävla pannkakor. Det gäller ju att hela tiden utvecklas som människa... Så jag gjorde det och det gick ju skitbra! Ett nytt, hemligt, recept och rätt temperatur gjorde nog susen. Ett par dagar senare så var det dags att slänga ihop mat lite snabbt och då var det dags för pannkakor igen. Dagen efter fyllde Filip år och hos oss får man önska mat när man fyller år och då önskade sig Filip "pappas goda pannkakor". Succé!
Pannkakor tre gånger på fem sex dagar, vilken start!

Idag när vi skulle till Vikmanshyttan så stekte jag några pannkakor som Filip kan äta mellan matcherna.

-----

Blev avbruten i mitt bloggande för att sitta i sekretariatet första matchen. Men nu är jag tillbaka till bloggandet.

Nu vet ni hur min dag ser ut i alla fall. Träning får ske i kväll. På testcykeln. Skoj.

Passa på att ställa frågor till mig om ni har några, fick ett gäng igår som jag redan har svarat på. Kika in här för att läsa frågor och svar: http://oijer.blogspot.se/2016/02/har-ni-nagra-fragor.html

2 kommentarer:

  1. Men kom igen! Släpp hemligheten med pannkakorna!! Recept och temptips tack! :-)

    SvaraRadera
  2. Gött, det var väl på tiden och få till pannkakor, klassisk räddare när man inte orkar/hinner tänka ut något fancy

    SvaraRadera