Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-08

Sjukt tråkigt!


Hej och god morgon!

Ja, så var det dags också för mig att bli sjuk. Tycker ju att allt och alla har varit sjuka den senaste tiden och jag lyckades inte klara mig undan. Det känns ändå lindrigt det jag har. Jag har något som irriterar i luftrören och igår hade jag 37.7. Att jag hade 37.7 kan också vara en reaktion på att jag körde ett race i källaren för tempen är tillbaka på normal nivå idag igen. Jag hoppas att det bara är en lättare förkylning och att jag snart är tillbaka på banan igen. 

Apropå normal temperatur så får vi njuta av snön i träden idag för imorgon ska det bli +4 här efter att det var -20 i morse. Så det kommer att svänga några dagar för att sedan bli kallt igen mot slutet av veckan.  Jag tycker att -20 är för kallt och +4 är för varmt. Det skulle vara runt -4 istället så hade det varit perfekta vinterdagar. Den här kylan ute har också gjort att jag haft ganska kallt inne och det är ju inte superkul. 

Jag åt en ganska stadig frukost igår samtidigt som jag kollade på Filip när han spelade match i Umeå. Det gick inte helt enligt hans förhoppningar där uppe men laget avslutade med två segrar och i sista matchen blev han också matchens lirare. Något som jag tog kort på skärmen när det skedde, som den "boomer" jag är.

Jag körde mitt race i källaren men istället för att åka skidor eller ta en långpromenad efteråt så blev det soffläge och kolla på cross-tävlingarna med en lunch, mycket att dricka och the. Kände nämligen direkt efteråt att det inte var riktigt bra. Mot kvällen sedan fick jag den där lättare febern. 

Faktum är att jag känt i flera dagar att det har varit något lurt på gång men jag har inte riktigt kunna sätta fingret på det eller förstått vad det har berott på.

Det blir vilodag istället för träning idag men med tanke på att jag tränat fem dagar i rad så är det ingen större fara ändå. Bara det här inte är långvarigt. I kväll är det SWE-Cup på Zwift och jag är faktiskt ledig i dagarna tre denna vecka. Barnen är lediga från skolan måndag-tisdag och jag blev bjuden på 100-årskalas på onsdag så då tänkte jag vara ledig, vara med barnen och träna. Nu får jag åtminstone vara med barnen så får vi se om det blir träning och om jag blir frisk nog för 100-årskalas. 

Hoppas att du är frisk och kan träna på. Oavsett om du är frisk eller ej så hörs vi här imorgon igen, hoj!

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

2 kommentarer:

  1. Sportdryck, julmust, te och radhusbiff. Det var en speciell kombo det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, gott var det men det var faktiskt vatten i den gula flaskan. 😊

      Radera