Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-23

Nu lämnar jag säsongen 2023 bakom mig!


Hej och god morgon på dig! 

Sista loppet för säsongen och det blev inte alls sådär bra som jag hade tänkt mig. Åtminstone inte om jag ser till min egna prestation. Loppet och arrangemanget i sig blev riktigt bra. Jag lyckades hålla mig varm inför start denna gång och jag tyckte själv att jag kom iväg bättre. Till första sväng. Sedan så hade jag bara det inte igår. 

En prestation som jag inte kommer att se tillbaka på när jag vill motivera mig för framtida stordåd. 

Lyckades liksom inte hålla mig med klungan ut från stadion och hade endast ett par cyklister bakom mig. Gjorde sällskap med en av cyklisterna ett tag och efter ett par varv så tyckte jag att jag började få upp ångan igen. Vill tro att jag inte tappade något på gruppen framför och det var en ensam cyklist närmast framför mig som jag började ta in på. Den cyklisten klev sedan av och då var det plötsligt jättelångt fram till nästa cyklist. Så jag ska villigt säga att jag tappade gnistan lite där och då. Täten varvade mig när de skulle ut på sitt sista varv och jag klev av då.

En säsong som jag rätt länge bara önskat att den ska ta slut. Får man skriva så? Jag har varit trött och känt mig sliten rätt länge. Prestationsförmågan är inte så bra som jag vill att den ska vara vilket skapar frustration. Så jag har längtat till den här dagen då jag kan säga att nu är säsongen 2023 över för min del. Så, skönt att ha kommit hit där jag kan vända blad och gå vidare.

Perfekt att det blev två tävlingar på hemmaplan som blev en ett bra och tydligt avslut på säsongen. Alltid skoj att tävla på hemmaplan, fin arena och bra banor. Trevligt folk, kunniga funktionärer och knäckepizza. 


En annan riktigt bra sak med gårdagen var att jag fick så fina bilder. Först kommer här ett gäng från Kristofer Eriksson








Björn Olsson lyckades fånga mig på bild även han:




Även Jone fångade mig på bild precis när jag klivit av:


Dessa bilder tycker jag är lite kul. För här har bägge fotograferna fångat mig i samma ögonblick men från varsin vinkel och lyckats få med varandra på bild också.


Det har varit några ljusglimtar under säsongen också. Mörksuggejakten där var jag på väg att göra något bra. Cykelvasan där jag hade en riktigt bra känsla genom loppet, kanske bästa känslan någonsin på en cykelvasa. Gravel, Grit n' Grind tyckte jag också gick bra. Inte i början kanske men sedan så tog det sig. I dessa lopp har jag ändå visat att jag kan cykla ungefär så som jag vill kunna cykla. 


Den här veckan så ska jag fokusera på återhämtning. Men det kommer att bli ett par tre pass ändå. Veckan därpå har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, men 1:a november brukar ju vara lite av svenska cyklisternas nyår då vinterträningen drar igång. Åtminstone har det varit så i några år nu. Kanske unnar jag mig lite mer återhämtning men vi får se. Nu kör vi återhämtningsvecka under vecka 43 så får jag utvärdera när den är över om hur jag gör med vecka 44. 


För 2024 så är inte planerna klara ännu, men det blir min 24:e säsong i följd som jag kör i elitklassen för Falu CK.


Vill du stötta mig så gör du det enkelt genom att följa mig på övriga kanaler genom länkarna nedan. Om du shoppar och använder mina koder så stöttar du också min satsning samtidigt som du får en fin rabatt på bra produkter som jag själv använder. 


Det här får räcka för idag, vi hörs här imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar