Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-15

Grusdistans med Ström, lite övrigt och CX-pepp!


Hej och god morgon! 

Igår så blev det ett distanspass med Jon Ström som var i krokarna. Jag slängde ihop en runda kvällen innan och mötte upp vid Falu gruva. Rundan var i princip endast grus med bara något kortare stigavsnitt och någon kilometer med asfalt. Det var lite blött och kallt i början där vid niosnåret, regnet från natten hade inte riktigt torkat upp... Det blev dock en hyfsat solig och skön dag med vackra gula löv på träden. Mycket bättre än såhär får man det inte en oktoberdag. 

Jag körde mitt första pass på min MTB sedan Cykelvasan. Har hållit den cykeln riktigt fräsch och nu funderar jag på om jag ska sälja- eller behålla den till nästa säsong. Det är en grymt fin cykel

Vi har mycket gemensamt och hade ett gott snack genom dessa tre timmar som passet pågick. 


Efter passet så fick jag skynda på med ombyte och lunch innan det var dags att kika på Filip som spelade match. Det gjorde han också i förrgår kväll. Det blev en ganska lång kväll för mig då så det var skönt med en liten sovmorgon igår och ännu mer sömn i natt. 
Det blev en spännande avslutning på gårdagens match och en seger med 6-5. Ett mål och en assist av Filip. 


Fick upp detta Facebook-minne igår. Som totalledare i CX-Cupen på deltävlingen i Falun. Fint värre att få bära ledartröjan på hemmaplan. 11 år sedan nu alltså. 

Nästa helg är det dags för SWE-Cup i Falun igen, du anmäler dig här:
I kväll så visas världscupen i CX på Eurosport också, ratta in Eurosport player från 19:30 så får du se hur det ska gå till. Dessutom är det Turkiet runt 11:45-13:45 och Veneto Classic 15:15-16:45. 

Fullt upp med cykel idag alltså. Själv så ska jag köra tävling i källaren men eftersom vädret ska vara fint så kanske jag trampar ur benen en stund efteråt ute i friska luften också. Vi får se hur långt orken räcker.


Glöm inte att kika på senaste YouTube-videon/vloggen:


Ha en riktigt skön söndag, vi hörs här imorgon igen om du vill. Hoj! 

Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Gårdagens runda:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar