Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-18

Det går riktigt tungt!


Hej och god morgon på dig!

Senast så skrev jag om en besvikelse och även nu blir det samma typ av klagosång. Ännu en besvikelse i källaren där jag inte kan leverera som jag önskar. Igår var det TTT (lagtempo) på Zwift Racing League som gällde och hade jag varit i bra form så hade jag varit en av de starkare i laget. Istället så blir jag avhängd efter 17 av 31 kilometer. Ännu ett bottennapp. 

Förutom att jag levererar uselt så är världen rätt usel nuförtiden och människor har så mycket ondska i sig. Det gör ju inte den vardagliga tillvaron så mycket enklare direkt. 

Känner mig trött, sliten, opepp och saknar självförtroende på cykeln. Ska kriga mig igenom veckan, köra crossen i helgen och sedan chilla lite. Därefter tar vinterträningen vid. Den är jag väldigt pepp på. Jag kan inte fortsätta ha det såhär där jag känner att jag inte lever upp till min egna grundnivå utan jag behöver göra ett försök att lyfta mig. Vintern är lång och jag ska ta till vara på den. Därför är jag pepp på vad som komma skall. 

Gällande gårdagens bottennapp så kan jag ha hittat en orsak också. Utvärdera, planera, genomföra! 


Det var inte bara mörker och elände igår; jag fick också limma tubdäck. Cross is coming och så vidare. Genom att byta hjul så blir min cykel 580 gram lättare. Återstår att testa funktionalitet på bakhjulet men fram kan jag köra tub fram alla dagar i veckan nu. 

Kom ihåg att anmäla dig till crossen i helgen:
Anmälan och info lördag: https://www.sportstiming.se/event/13284
Anmälan och info söndag: https://www.sportstiming.se/event/13285


Förhoppningsvis så känns det lite bättre nästa gång vi hörs. Just nu tycker jag mest att det går tungt både här och där. Det vänder, det gör det alltid. 


Ha det gott så hörs vi här snart igen. Hoj! 

Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar