Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-12

Ibland tar det stopp


Hej och god morgon på dig!

Uppe i ottan för att köra Le Peloton denna torsdagsmorgon. Snart har ännu en arbetsvecka passerat i raketfart och vi går mot en ny helg. Ser fram emot det och lite återhämtning igen. 

I tisdags så råkade det bli två Zwift-race. Ett på morgonen för att jag inte skulle hinna köra på kvällen. Sedan så blev en i laget sjuk så jag hoppade in även på kvällen med trötta och slitna ben. Tog mig igenom loppen i tisdags men igår onsdag så tog det stopp. Hade en ambition om träning men jag vek ner mig tidigt i passet. Benen var slitna, jag har sovit dåligt ett par nätter och på jobbet är det full gas. Så jag behövde återhämtning istället. 

Förhoppningsvis så är benen lite bättre idag igen. Borde vara det med tanke på att det nästan blev en vilodag igår. 14 minuter träning registrerat. 

Fräscha skor. Så vita och fräscha att mina "vita" strumpor såg alldeles förjäkliga ut. Skorna var det fräschaste i det här huset igår kan jag konstatera... 


Ni ser den röda kepsen i fönstret på bilden högst upp?
Den fick jag i Israel 2017 då speakern tyckte att vi hade snyggaste kläderna och ville byta till sig min cykelkeps. Linda och jag var där och körde Epic Israel. Jag fick speakerns röda keps i utbyte mot att han fick min VOID-keps. 2019 var vi i Israel igen, denna gång i södra delarna där vi körde Samarathon Desert MTB Race.

Årets upplaga av Epic Israel skulle ha startat igår. Samarathon Desert MTB Race brukar gå i februari/mars någon gång. Kan rekommendera båda tävlingarna. Epic har lite mer tävlingsfokus och Samarathon kanske något mer upplevelsefokus och hela den tävlingen går i öknen.


Mina tankar har gått till det Israeliska folket den senaste tiden efter Hamas hemska attack. Tänk att det kan finns så mycket ondska i så många människor ändå, skrämmande. 


Vi hörs här imorgon igen, ta hand om er. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar