Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-07

Tillbaka! Ny vlogg! En "viral" Reel! Galet mycket cykel i helgen!


Hej och god morgon på dig!

Igår så slog det om i kroppen, plötsligt så fanns energi som inte funnits där på hela veckan. Det var en väldigt skön känsla. Konstigt ont i musklerna från midjan och ner dock men det kan ju vara för all vila också. Så jag testade kroppen med lite Zwift på kvällen och kan inte påstå att jag känner av något bakslag idag. Borde därmed vara grönt ljus för att träna på igen!

Natten till igår bjöd på minusgrader för första gången denna höst. I norr kom det snö, Kläppen har öppnat Snowpark och den 28:e oktober så siktar Lugnet på att öppna längdskidspåren. Vintern kommer!

Här bjuder jag på en rykande färsk vlogg denna morgon, det är en träningsvecka i september som ni får följa med på denna gång med en lite längre gravel-tur till helgen. Hoppas att det smakar! 

Apropå videos och sociala medier så publicerade jag en Reel när Vueltan tog slut. Det är Sepp Kuss som råkar säga att hans cykel inte är så lätt som den ser ut, efter att precis ha vunnit totalt. Varpå en lagkamrat säger åt honom att inte säga det högt... Den reelen blev min mest sedda reel och det har så sakteliga tickat på uppåt. Men så i slutet på denna vecka så har det tagit fart ordentligt och den fick nästan 10 000 nya visningar på ett dygn fram till igår kväll och det fortsätter med många likes och visningar. Det kommer att bli mitt mest gillade inlägg på Instagram och det ska bli intressant att se var det tar vägen till slut. Vill du se den? Kika här: https://www.instagram.com/reel/CxTXB28sFO5/


Igår så kikade jag på damernas- och herrarnas XCC-tävlingar där Jenny Rissveds gjorde en bra insats som resulterade in en 10:e plats. Andra startled till söndagens XCO med andra ord! Linn Gustafsson slutade på en 40:e plats.

Vi är inne i oktober men jösses så mycket cykel det finns att njuta av denna helg. På plats kanske i Täby för Europacupen i cykelcross? Annars har Eurosport ett brett utbud:
Lördag:
10:15-17:00 Lombardiet runt herrar
16:30-21:55 Världscupen Downhill damer och herrar
Söndag: 
11:45-13:45 Turkiet runt herrar
14:00-15:30 Gravel-VM herrar
14:55-16:25 WC XCO U23 herrar
15:10-17:10 Paris-Tours herrar
16:11-17:25 Ethias cross damer
16:55-18:30 XC XCO U23 damer
17:25-18:50 Ethias cross herrar
18:30-21:00 WC XCO damer elit
21:00-23:30 WC XCO herrar elit

Jahapp, då var den helgen räddad.


Anmälan till CX SWE-Cup i Falun är nu öppen, klicka här för lördagens tävling och klicka här för söndagens tävling


För egen del så ska jag njuta av att energin börjar hitta tillbaka till kroppen genom att köra en Zwift-verifiering. Det hade jag tänkt göra förra veckan men fick då problem med tandvärk. Denna vecka så blev jag sjuk och nu är det lite sista chansen här så jag tänkte köra igenom det. Det blir kul! 

Ha en skön helg och vi hörs här imorgon igen om du vill, hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar