Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-02

Bilder från Bergslagen Bike RaceHej och god morgon på dig! 

Här finns bilder från Bergslagen Bike Race 2023. Fler bilder ska komma i veckan också så gå in och gilla sidan så du inte missar något. Det är lite kul ändå att jag var först en stund i starten där. Hade annars sagt före loppet att jag minsann inte skulle vara längst fram en enda sekund under loppet. Det gick ju sådär i vanlig ordning. 

Det där var i lördags det. 

I lördags så hann jag hem och vända innan det var dags att kolla Filip som var uttagen till IBF Faluns lag i juniorallsvenskan. Där spelar juniorer 16-18 år och han är 16 så det var stort. 

Det var också första gången som jag fick betala inträde för att se honom spela en seriematch. Det blev en assist och en seger så det var en bra seriepremiär. Igår spelade han också i laget med jämnåriga så jag var upp till Lugnet på morgonen. Tyvärr en uddamålsförlust men vad gör det om hundra år?


Om vi spolar tillbaka bandet till före Filips innebandy igår så plockade jag en näve jordgubbar till frukost. Det är inte mycket sommar kvar av det här året och dom smakade väldigt gott. 

Efter att ha kollat Filips innebandy igår så körde jag race i källaren. Hade väldigt bra motstånd men inte väldigt bra ben. Kan säkert skylla en del på Bergslagen Bike Race dagen innan för det var jobbigt. Försökte rädda upp det hela något under loppet men hade inte vad som krävdes igår bara, ibland har man sådana dagar också... 

Tack för att du läste dagens blogginlägg. Idag blir det vilodag och imorgon står Zwift Racing League på programmet. Ha nu en skön start på veckan så hörs vi snart igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar