Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-13

Le Peloton och lite mellansäsongstankar







Hej och god morgon på dig! 

Bjuder på några bilder från igår. Först med Le Peloton och därefter så pendlade jag till/från jobbet också och fick därmed ihop finfina tre timmars träningstid igår. Känslan var också betydligt bättre än dagen innan även om det inte var toppen från start. Hängde ändå med bra på alla sträckor och kunde gasa på emellanåt. 

Det är också väldigt svårt att få det till att kännas bra när man cyklar så fort man kan... 

Idag tar jag vilodag, skönt med fredag! Imorgon blir det nog gravel-cykling och på söndag tävling i källar'n. Hur ser dina helgplaner ut? 


Bilder där jag är med, tagna från Magnus Boberg och Tomas Milasas Strava. 



Jag funderar lite på hur jag ska lägga upp träningen resten av oktober och in i november. Planen är att dra igång strukturerad vinterträning i november. Eventuellt vilar jag lite innan också men det är svårt att hinna få med någon vila bland allt roligt jag vill cykla...  Hur gör du mellan säsong och vinterträning och när börjar du med vinterträningen? 

Nåväl, det löser sig och jag får nog skriva ner dag för dag vad jag ska göra för att få en bättre överblick. 

Ha det gott och trevlig helg! 

 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar