Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-10-08

Zwift verifiering ✔


Hej och god dag! 

Gjorde klart min Zwift-verifiering igår kväll inför stundande Zwift-säsong med Zwift Grand Prix tillsammans med Movistar. Bland annat så ska man göra en video där man mäter sig själv, därav den fina bilden ovan. Man tager vad man haver och så vidare. Det är också viktvideo, filer från utomhuspass och ett test på Zwift som ska köras. Plus att man ska skicka in information och bilder på den utrustning man kör med. Så igår kväll blev det en tvåminutare på max, en fyraminutare på max, en tolvminutare på max och sedan två spurter på det. Det kändes kan jag lova. Skönt att ha det avklarat också så nu är det bara att träna sig stark igen så att jag kanske kan få köra någon av deltävlingarna lite längre fram. 






På förmiddagen igår så var Frida och jag på stan för lite shopping. Tog sedan en sväng förbi Lugnet för att kolla lite på rullskidtävlingen Kopparskidan som körs denna helg. Sprint igår och idag körs vanliga tävlingar. Kul och fartfyllt!

Eftermiddagen blev lite lugnare, kollade ikapp på Lombardiet runt också som blev precis så där bra som man hade hoppats. Vilken racing! 


Ni som läste mitt förra inlägg kommer kanske ihåg att jag har en Reel som hade fått nästan 10 000 visningar på ett dygn. Nästföljande dygn gav nästan 33 000 visningar så det är som en snöboll som kommit i rullning där. I torsdags så tänkte jag att den kanske kan nå 25 000 visningar men nu tror jag den kan nå 100 000 visningar faktiskt. 82 300 visningar just nu. 


I natt sov jag ganska dåligt. Vet inte om det var Zwift-testet som pågick till halv tio på kvällen eller om jag bara har börjat bli gammal. Vaknade några gånger och gick ändå upp tidigt för att köra gravel i morse. Det får ni läsa om imorgon men det var en väldigt fin tur kan jag meddela.
 

Ni som missade det igår så har jag gjort en vlogg om en träningsvecka i september, passa på att kika här nedan:



Det var väl det jag hade att bjuda på idag. Hoppas att ni får en skön söndag i solskenet! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar