Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-03

Besegrade Sveriges längsta asfalterade backe till frukost!


Hej och god förmiddag på dig!

I morse när barnen sov så smög jag upp, tog min mobil och min cykel och begav mig ut på en liten tur. Körde Sveriges längsta asfalterade backe, åtminstone så tror jag att den är det. Fjällvägen från rondellen i Sälen by upp till Högfjällshotellet (9.5 km) på väg och sedan kan man skarva upp på Köarskärsfjällets tillgänglighetsanpassade gångväg (1.8 km). Lägger man ihop KOM:en så blir det typ 21½ + 4 min, alltså dryga 25 min klättring om man tillhör yttersta svenska eliten. Bra backe!

Försökte att spela in en vlogg samtidigt och körde en enminutare och en femminutare för att ha till Zwift-verifiering framöver. Kan dock konstatera att jag inte är superstark för tillfället men inte grinar jag (så mycket) för det. Ska köra en tjuga imorgon tror jag och då får jag väl se hur stark/svag jag är på det också.

För att ta bilden på mig själv så ställde jag upp en bänk på högkant, placerade min telefon på den och använde timern. Tyvärr blåste bänken omkull först och totalt krossade min externa mikrofon, men det blev ju en bra bild...

Kom tillbaka, väckte sömntutorna och nu har vi käkat frukost och ska besegra berg till fots istället. Kan konstatera att trots dåliga siffror och en krossad mikrofon så är en cykeltur alltid en bra start på dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar