Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-30

SM-Guld, Touren och foten



SVENSK MÄSTARINNA! 🥇Seger i Sprint i D40 på MTBO-SM idag. För mig är det stort. Jag som aldrig är bäst på någonting. Om jag var nervös innan start så var det ingenting mot den olidliga väntan på att alla cyklister som startat senare än mig skulle ramla in i resultatlistan. Detta Coronans år finns ingen arena och jag satt därför redan i bilen hem och uppdaterade resultaten när jag insåg att jag vunnit. Det var med blandade känslor. Där satt jag helt ensam och hade ingen att dela stunden med. Någon prisceremoni och medalj blir det inte heller. Medaljen skickas med posten. Hade velat få sträcka händerna i skyn. Inte ett foto har jag heller. Men men, nu väntar några timmar för att ladda om. Jag har aldrig cyklat med så kraftigt regn som idag. Stundtals var det svårt att se stigen framför sig och att läsa kartan var nästan omöjligt. Cykel, kläder och annat ligger nu i ett blöt kaos bak i bilen. Imorgon körs det medeldistans. 🏆🚴🏼‍♂️ #swedenmountainbike #useyourhead #milremo #shimano #allebike #pearlizumi #blizeyewear #maurten #mtbo #mtb
Ett inlägg delat av Linda Tufvesson (@linda_tufvesson)


Hej och god morgon!

Eller ja, här är det nu tre timmar sedan jag vaknade. Skönt med sovmorgon på en söndag....

Det gick ju kanon för Linda på SM i MTB-O och hon kom hem med ett SM-guld i D40. Eller ja, hon kom ju inte hem med guldet eftersom man får medalj skickad med posten och så vidare pga Corona, men hon vann i alla fall! Nu är hon på väg till Nykvarn utanför Södertälje igen för att köra medeldistansen. Hon startar 10:22 och den sista i hennes klass startar 14:28 så det blir en lång väntan in i eftermiddagen för att få veta dagens resultat.

Det viktigaste är att man deltar och har roligt.


Några som inte körde för att delta och ha roligt var cyklisterna på touren igår. En jäkla massa vurpor, regn och så ett antal cyklister som bestämde att man skulle ta det lugnt istället och kompiscykla en lång del av etappen. Zzzz..... Nåväl, det blev en spännande avslutning och en klasseger av gamle gode norrmannen Alexander Kristoff, det hade vi kanske inte gissat på förhand.
Men nu är spektaklet igång och det är gött att höra Vacchi och Adamssons stämmor igen.


Igår var jag på Basta och åt, för andra kvällen i rad! Denna gång med ett gäng kollegor faktiskt, trevligt att lyckas med något sådant ibland också. Bra initiativ!


Har ont i fotjäkeln idag igen. Igår kändes det ändå OK fram till eftermiddagen ungefär då jag började röra på mig mer. Vaknade i morse och hade svinont så jag tog en Ipren som nu har verkat. Skönt det och jag hoppas att en lugn dag och mycket vila kan göra fotfan gott för det här börjar bli rätt tjatigt nu.


Följer Richard som cyklar genom Sverige också, hade det inte varit för foten så hade jag mött upp när han passerade genom Dalarna men jäklar så imponerande att följa på distans. Så trött, sliten, illamående och mosig. Men ändå rullar på med bra fart och kommer att ha cyklat igenom Sverige på någonstans runt 82-83 timmar kanske. Starkt!


Nä, är det dags för lunch nu snart..?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar