Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-28

Fotfrustration och Richard Larsén cyklar genom landet

Hej och god morgon!

Richard Larsén är ute på jakt efter snabbaste cykeltid genom landet och har snart avverkat sitt första dygn. Det går fort, givetvis, för han är ju en snabb rackare med bland annat två silver och ett guld från SM i landsväg. Första "Vätternrundan" kördes på 8:36 och sedan har det väl mest rullat på. Tre timmars sömn, några pauser och snittet är nu ändå ca: 26 km/h när vi närmar oss första dygnet.
Simon på Umara cyklade ju genom landet för ett antal veckor sedan på drygt 99 timmar. Sedan hade vi en multisportande polis vid namn Jonas som dammade till med en rejäl putsning och cyklade på knappa 89 timmar.

Richard Larsén har 84 timmar som mål vilket ju skulle vara en rejäl putsning på en tidigare rejäl putsning. Med den fart han håller så finns det goda möjligheter att han lyckas.

Ni kan läsa mer om "Den svenska KOM-jakten här: https://umarasports.com/richard-larsen-den-svenska-kom-jakten/
Uppdateringar löpande på Instagram: https://www.instagram.com/umarasports/
Live tracker: https://umarasports.com/sverigetrampet-tracker/?device_id=b48c101b24ce1ff2a136ebad53ae38f8e8fc925e&start_time=2020-08-27T08:00:00+0200



Själv så är jag allt annat än en snabb cyklist nu. Fotleden som jag vred till i lördags är fortfarande kass. I förrgår provade jag att trampa lite på Lindas cykel för att se så att cykeln fungerade bra och bara det gjorde ont. Lite snurr ute på gatan bara. Jag ville helst testa att träna för att se om jag kunde köra Le Peloton igår men det var ju bara att stryka. Jag haltar, har ont och blir lite frustrerad över det. Sen är det ju drygt att ha ont och inte kunna röra mig som vanligt också.

Men det går ju över, gäller bara att bita ihop och hålla ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar