Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-18

Skolstart och jag är tillbaka!


Hej och god morgon!

Kanske missade ni som bara läser bloggen på dagtid mitt inlägg om Hemmavasan 2020 igår kväll? Då kan ni läsa det också så får ni dubbelt så mycket läsning idag istället, vilken lyx! https://oijer.blogspot.com/2020/08/hemmavasan-2020.html

Körde Zwift igår för andra kvällen i rad och igår kändes det verkligen som om jag var tillbaka i gammalt gott slag igen för första gången på ganska många veckor. Hade några föraningar i förra veckan med hyfsad känsla och watten som jag levererade igår var riktigt bra. I själva racet så körde vi två varv i London med Box Hill, 6-7 minuter lång backe med andra ord. Första gången upp så pep en kille iväg tidigt, lugna puckar tänkte jag. Sen stack en annan också iväg men jag trodde inte att han skulle hinna ifatt tätkillen, men det gjorde han. Aja, två killar i täten har ingen chans mot oss 8-10 pers som jagar bakom, tänkte jag. Men INGEN ville dra ?!?!? Jag gjorde några småförsök att få upp tempot men resten av dököttet bara slog av när jag var klar med mina förningar. Så jag sket i det jag med.

Som ni kan se på bilden så var det 34 sekunder upp till täten när vi gick in i backen andra gången. Jag satte fart direkt och körde ifrån hela gruppen, tog in 20 sekunder på täten men räckte inte hela vägen. Tappade lite till på den lättåkta avslutningen men tredjeplatsen var aldrig hotad. Go känsla ändå!


 _________

Idag är det en stor dag på många vis. De äldre barnen byter skola och börjar högstadiet. Nya klasser, ny miljö och nya vänner att lära känna.
För minstingen Frida så är det dags för förskoleklass! Tiden går fort när man har roligt så det måste jag verkligen ha haft för vart all den här tiden tagit vägen vet jag inte. Plötsligt börjar hon skolan!? kläderna ligger framme, korgen med äpple, riskaka och kodlåset till cykeln är packad och klar. Vi har provcyklat vägen till skolan och igår premiärlekte vi en ny del av skolgården som fortfarande är under ombyggnad. Allt är redo för första skoldagen.


Utöver att vi är redo för skolstart idag så börjar Frida dessutom på ridning idag, det är mycket nu och det här har hon sett fram emot väldigt mycket. Faktiskt mer än skolstarten, ivrigt påhejad av storasyster.

 
  _________

Även på jobbet så är ju skolstart höjdpunkten på året, det är liksom nu det gäller och det är också nu vi har som högst belastning. Så det blir nog några veckor med fullt fokus och bara göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt. Man skulle kunna se det som ett omöjligt berg att bestiga med dom utmaningar vi har framför oss men jag kan inte låta bli att bli inspirerad av det. Det är liksom nu det gäller att leverera och jag älskar att leverera.
Skolstart både privat och i yrkeslivet alltså, nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar