Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-14

Dags för Hemmavasan och igår körde vi Le Peloton

Hej och god morgon!

Över 500 visningar på min senaste video, kul att ni kikar på det som kablas ut! Imorgon ska jag köra Hemmavasan här i Falun och då ska jag filma också tänkte jag, då kör jag svenska för första gången på länge eftersom det ska vara ett gött gäng svenska cyklister med. Blir så knepigt att snacka engelska med andra då eller hålla på att översätta.

Bland deltagarna finns denna skara cyklister med, där åtminstone fem av cyklisterna har vunnit Cykelvasan (totalt 8 gånger) tidigare:
Team Sweden Mountainbike (Ingrid Kjellström, Hanna Näslund, Cassandra Öhman och Linda Tufvesson)
Jennie Stenerhag
Hanna Bergman
Linn Gustafzzon
Matthias Wengelin
Fredrik Eriksson
Magnus Darvell
Mattias Nilsson
Lars Bleckur
Jens Westergren
Erik Åkesson

Ja, det där blir ju ett gäng det. Hanna Näslund bloggade om det häromdagen. Det är alltså inget öppet evenemang utan det blir bara denna tappra skara som i samarbete med Sweden Mountainbike och Vasaloppet ska ha skoj i skogarna kring Falun.

Om ni håller koll i Vasaloppets kanaler under lördagen så kan ni kanske få en glimt av oss! Annars lär ni också se videon som jag snickrar ihop!

________

Igår körde vi Le Peloton, det blev en dimmig tur där det stundtals var så dimmigt att det droppade från hjälmen. Samtidigt så sprack det upp lite då och då och vi fick se den härliga och värmande solen.

Kände mig förhållandevis ganska stark, första gången på länge faktiskt. Eller ja, i måndags kändes det ju också helt okej. Så det är kanske på väg tillbaka det där med att kunna trampa hårt igen.

Första fartsträckan var gruppen uppdelad på två och det kändes väl bara stabilt och bra liksom. På den andra så gasades det lite mer stundtals och jag snittade 325 watt i 10½ minut. På tredje sedan så fick Bleckur och jag en liten lucka på gruset men så punkterade jag bort mig. Fick byta slang, cykla hem, hämta ryggan och cykla till jobbet utan att ha genomfört hela Le Peloton.  Lite surt men jag fick ju ändå ihop ungefär tre timmar träning igår med bra känsla när det gasades!

Tråkigt avslut på en annars så skoj morgon. Men nästa gång, då jäklar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar