Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-31

Ny vecka, nya möjligheter!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka, nya möjligheter. Har vaknat och kommit upp även om det tog emot en smula. Jag vaknar ett antal gånger varje natt, troligtvis för att jag får ont i foten, så på morgonen är jag kanske inte mitt allra piggaste jag. Men nu är jag uppe och igång i alla fall.


Kollade touren igår, imponerande av Julian Alaphilippe att ta hem den segern. Han var storfavorit och alla räknade väl med att han skulle sticka i sista backen och det gjorde han. Trots att alla visste det så kunde han alltså vinna etappen. Det var snyggt och som grädde på moset så kan det bli några dagar i gula ledartröjan nu.


Såg också Richard Larsén komma till Smygehuk efter ungefär 82 timmar och 15 minuter. Hyfsad putsning av den förra rekordtiden på knappa 89 timmar. Nu får vi hoppas att Richard tar en välförtjänt sovmorgon idag.


 Linda gjorde ett par missar på gårdagens SM i MTB-O och blev trea. Jennie Stenerhag gjorde premiär på MTB-O i helgen och kunde igår köra hem ett silver. VM går i Falun 2022 och som jag förstått det så finns det fler MTB-cyklister som vill prova vingarna i den sporten.


Läste att Fabio Jakobsen som kraschade så illa på Polen runt har en tand kvar och fick sy 130 stygn i ansiktet, ena stämbandet är paralyserat och han har fortfarande inte helt lätt med andningen. Det viktiga är väl kanske att han ens överlevde den smällen men vilken lång väg tillbaka det ändå måste vara...


Nä, jag har fortfarande inte tränat något. Den som väntar på något gott... Jag är dock sugen på att prova igen för att se om det funkar. Hur svårt kan det vara?!


Vakna Henrik, vakna!

I samarbete med Nocco och så vidare. Mina sponsorer kan ni se bland loggorna till höger och under rubriken "Sponsorer" uppe i menyn. Vill du också synas där så maila till henrikoijer@gmail.com


Vi hörs, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar