2020-09-01

Jag kan cykla igen!Hej och god morgon på dig!

Igår så var jag tillbaka i sadeln igen efter 9 långa vilodagar. Det gick inge helt smärtfritt men det blev 10 minuters lätt trampande, ska försöka göra om bedriften idag igen och då lägga på några minuter. Eftersom foten upplevdes bättre igår så tänkte jag att jag kunde göra ett nytt försök att trampa lite, nu gjorde det ungefär lika ont som att gå så jag gissar att det inte gjorde någon skada. Att stå upp får jag vänta med, jag startar trampandet med andra benet och när jag ska "klicka ur" så kommer jag att ta foten ur skon när skon fortfarande sitter kvar i pedalen istället.
Jag ska försöka sluta gnälla men det är ju lite frustrerande minst sagt. Kul därför att ha trampat igen!Igår såg vi Caleb Ewan vinna genom en riktigt imponerande slalomspurt i hög fart.


Annars var det mycket på jobbet igår tyckte jag, vet inte om det var för att det var måndag?! Räknade ihop 86 mail in och 50 ut. Kul ändå när det händer något och man tvekar ju inte på en utmaning. Idag blir det också jobb hemifrån så får vi se om Frida är redo för skolan imorgon igen.


Nä, jag har inte så mycket mer att skriva om idag känner jag så vi slutar väl här. Kul att ha "tränat" igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar