Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-09-30

Världscupen MTB +ANNAT

Hej och god morgon! 

Om ni inte vill veta hur det gick i världscupen i MTB igår så sluta läs. Vill ni se loppen så kika här: https://www.redbull.com/sg-en/live/xcc-nove-mesto-women-and-men-round-1 

Ja, vem trodde att en mexikan skulle vinna gårdagens XCC på världscupen i MTB? Inte jag i alla fall men det var ju riktigt kul att se. Gerardo Ulloa Arevalo hette han och jag hade inte koll på honom innan, trots att han är rankad 35:a i världen. Det lät inte som om kommentatorerna hade riktig koll heller faktiskt och det kan ha varit Mexikos första seger i MTB-världscupen. Intressant att Nino Schurter gjorde ett så dåligt lopp. Visserligen hade han en vurpa också men normalt sett så borde han ju ha kunnat prestera lite bättre efteråt, eller håller ni inte med? Inte för att vara sådan, men lite omväxling på toppen skadar ju inte! 

En annan som tog sin första världscupsseger i sin första världscupsstart i sin första elitsäsong var Evie Richards. Klart det hjälper till lite att vara ung, snabb och ha mycket erfarenhet från CX när man ska rejsa 20 minuter på en snabb och lerig bana. Riktigt imponerande att spurta ner Pauline Ferrand Prevot. Sedan var det ju riktigt kul att se Jenny Rissveds vara med där, ta plats och utmana i världseliten igen.

Bra tävlingsträning det där! 


Annars så är jag redo för träning idag, inte i morse men i kväll någon gång. Kommer bli så skoj?! Anmälde mig till en serie Zwiftrace igår, kan konstatera att jag är både tyngre och oklart sämre än senast det begav sig så det där blir ju en liten utmaning.  Har passat på att uppdatera Zwift nu på morgonen så att jag ska vara redo när det är dags. 

Avslutar med en bild från Fridas ridning igår. Två ridtjejer och en hockey/innebandykille i familjen nu! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar