Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-09-21

Promenad och MTB-SM

 


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan är från en liten kvällspromenad jag tog igår. Alltså den var inte lång men det var enda gången jag nådde mitt stegmål som ligger på blygsamma 8000 den veckan. Har medvetet tagit det lugnt med att gå för att foten inte ska bli sämre. Nu var lugnets knöliga sluttningar kanske en optimal plats att börja gå på med tanke på fotleden, men igår behövde jag lufta mig lite. 

Kollade en del cykel igår, såg Emma Belforth utmana Jenny Rissveds till slutet av sista varvet och hörde sedan Jenny i intervjun efteråt erkänna att hon inte ens hade träffat Emma och visste inte vad hon hette mer än Emma. Imponerande utveckling av den före detta elitlöparen som på hemmaplan kunde utmana den olympiska mästarinnan. Linn Gustafzzon blev en besviken trea. Såg också Tilda Hylén vinna damjuniorklassen i stor stil, trots att hon egentligen är F15-16 och körde junior med dispens. 
I herrelitklassen vann Emil Lindgren, något hotad av Matthias Wengelin som gav bort 15 sekunder i en vurpa vid tekniska zonen. Michael Olsson trea och därmed en väldigt lättgissad pall.


Riktigt inspirerande att se folk cykla MTB fort som tusan, blev riktigt pepp. Nästa år kanske jag vinner SM. 
Resultat från SM hittar ni här: https://www.sportstiming.se/event/7850 

1 kommentar:

  1. Var är ungtupparna i MTB? Hög medelålder på prispallen, eller så är det så att "Gammal är äldst"

    SvaraRadera