2020-09-07

Ny vecka = ny fallolycka

Hej och god morgon!

Dom flesta olyckor sker i hemmet sägs det och nu har jag haft två fall på två veckor här hemma. Först med foten och igår så föll jag faktiskt i trappan hemma. Stannade med axeln mot elementet så det blev en ganska bra smäll men tack och lov så klarade jag mig bra och jag slog mer baksidan än framsidan så nyckelbenet är intakt. Så här gick det för elementet:

Annars då? Jo, loppis igår vilket var skoj. En hel del folk här trots att vi bor lite "utanför" i området. Sålde faktiskt mer än vad jag trodde vi skulle göra och mitt Gameboy försvann ju tidigt givetvis. Det finns dock massor kvar så är ni i behov av barnkläder, barnleksaker, en kyrkbänk med mera så hör av er... Alltså hör av er.

Tränade igår också. Körde ju ett pass på 30 minuter i fredags och ångrade det under hela lördagen. Hade så sjukt ont från typ knäet och ut i hela foten på benet där jag gjort illa mig. Ett riktigt bakslag och jag som trodde att jag var på gång igen. Igår kändes dock foten mycket bättre igen så igår kväll körde jag ett pass på nästan en timme. Inte riktigt lika hårt, men betydligt längre alltså. Tyckte att passet gick bra, det var ett handikapp-race där man startar klassvis och ska jaga ikapp framförvarande klasser. Det var betydligt bättre cyklister med än vad jag hade väntat mig men klungan var också större än jag väntat mig så det gick rätt bra ändå. Sittspurtade in som 10:a och var väl nöjd med det.

Nu är det bara att hoppas att inte surbenet gnäller allt för mycket idag, bakslag är givetvis inget jag gillar utan jag vill ju hela tiden känna att det går åt rätt håll. Det här med att vara skadad är inget för mig.

Nej, dags att få upp och iväg ett par barn här. Ny vecka och nya möjligheter väntar!

1 kommentar:

  1. Den här titeln funkar bättre som clickbait än den vanliga versionen av den "slogan" =)

    SvaraRadera