Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-24

Tight i Norge



Hej och god morgon!

För att inte det här ska bli en Gnälla om foten-blogg så bjuder jag idag istället på målfotobilder!

Spurten i damernas lopp på norska mästerskapen blev nämligen en riktigt tight uppgörelse där tvåan i loppet, 45-årige Vibeke Lystad, trodde att hon skulle vinna så hon gjorde segergest innan målgången. Blev istället tvåa, nio tusendelar från segern som nu istället togs av hälften så gamla Mie Bjørndal Ottestad. Vi kan väl konstatera att det inte alltid är så att ålder är lika med rutin.

Tyckte man att det var tight i damklassen så var det än värre i herrklassen. Försök utläsa vem som vann genom målfotot nedan:
Måldomaren gav segern till cyklisten närmast i bild, Sven Erik Bystrøm, före Jonas Iversby Hvideberg. Jag vet att reglerna säger att det bara kan vara en mästare och att man inte får dela på segern. Men kom igen, det där kan inte ens ha varit en tusendel om bilden på damerna motsvarar nio tusendelar.

Vad säger ni, kan ni urskilja vem av herrarna som vann och vad tycker ni om att man inte får bli delad segrare i ett mästerskap?

Det var en del nationella mästerskap som avgjordes igår. Själv så såg jag slutet av franska mästerskapen där Arnaud Démare med stor hjälp av hans Groupama-FDJ tog en övertygande seger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar