Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-15

Dags för Hemmavasan idag!

Hej och god morgon!

Snart dags för Hemmavasan så nu är vi uppe i svinottan här på Gamla Grycksbovägen, vi vaknade faktiskt cirka 45 minuter innan klockan ens ringde. Så gamla är vi!

Men nu ska det cyklas i Vasaloppets regi, banan är spektakulär och sällskapet likaså. De flesta överlevde när dinosaurierna dog ut, men så är vi några unga också. Eller ja, Erik Åkesson är med. 22 jordsnurr och 8 genomförda Cykelvasor imponerar ändå.

Samling 08:00, start 09:00 eller när vi känner för det och så ska vi besöka en massa fina platser runt Falun innan vi kommer tillbaka, går i mål och möts av ett stort medieuppbåd. Eller ja, åtminstone Lasse Strand och det är ju inte så bara. Det kommer väl både blogg och en vlogg från mig, så ni har något att se fram emot.
Vasaloppet TV kommer att sända i princip hela dagen: https://vasaloppet.tv/

Jag har ju inte haft en mountainbike sedan i våras då Canyon och ja sa tack och adjö. Men igår var jag och hämtade en cykel som jag ska trampa runt på (just nu  kan ni se en bild från det på min Instagram-story). Det blir ju hur skoj som helst! MTB alltså, vilken grej.

Jag har laddat ner Hemmavasan-appen och är redo att köra, det här blir skoj!

Igår delade jag för övrigt med mig av ett av mina bättre Cykelvasa-minnen på Instagram, det var från 2016 när jag också vann spurtpriset i Smågan:
 https://www.instagram.com/henrikoijer/





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar