Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-19

Kvällstugg



Hej och god kväll på dig!

Skolstart igår och givetvis en mycket taggad Frida som började i förskoleklass. Visst, lite nervöst var det ju också och då är det bra att ha en pappa att klamra sig fast vid. På kvällen var det också ridskolepremiär så det var full fart från start till mål.

Livet går i 180 så jag är lite sliten nu, ser dock att helgen närmar sig så det är bara att hänga i ett par dagar till. Imorgon unnar jag mig en Le Peloton, annars har jag faktiskt börjat dom senaste dagarna med att jobba innan jag åker till jobbet och sedan jobbat när jag kommit hem från jobbet. Träningen sker med OB-tillägg och sömnen blir därför lidande. Men på något vis så tycker jag ju samtidigt att det är kul också. Har hellre för mycket än för lite att göra.

Körde ett Zwift-race igår. Väldigt passiv körning både från mig och andra gjorde att det inte hände så himla mycket under loppet. Det var en gruppattack som överraskade något och ett par cyklister loss ett tag men det kändes ändå helt kontrollerat från oss i stora klungan. Det hela slutade med en klungspurt bland oss 34 i täten och jag blev 7:a. Inget toppenresultat men det får duga för ett pass som bara skulle bockas av.

Le Peloton är dock en liten höjdpunkt i träningstillvaron så det ska bli skoj. Bilder dyker väl upp på Instagram i vanlig ordning å så dyker det nog upp ett blogginlägg snart igen också.

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar