Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-05

Frida rockade bike parken, vi aktiverade oss och jag körde en maxtjuga


Hej och god morgon på er!

Frida rockade den där bike parken igår, hon tyckte att det var svinkul och ville cykla hur mycket som helst där. Det blev nog en 6-7 vurpor också men det verkade inte göra allt för mycket. Hon vågade sig på mer och mer också och det blev givetvis bara roligare ju mer hon vågade. Det får bli fler besök där och nästa gång tar nog också de större barnen med sina cyklar för nu stod dom och tittade avundsjukt på när Frida gick upp och cyklade ner gång efter gång.

Lite tidigare på dagen så rockade hon ponnyridningen i fäboden också.

På kvällen så åkte vi förbi ett vattenfall också. När jag frågade tidigare på dagen så var det ingen som var intresserad av att titta på vattenfall men väl där så sprang dom fram på stigen längs med vattenfallet och hade massor av idéer om vad man kunde göra där...

Stoppet vid vattenfallet var bara ett kort stopp på väg mot kvällens höjdpunkt. Filip ville så hemskt gärna bada i Evertsbergssjöarna så vi åkte väl dom fem milen för att han skulle få hoppa från hopptornet. "Bästa badplatsen i Dalarna och vi har den helt för oss själva", lät det.

Det blir några aktiviteter under dagarna här. Det blir såklart intensivt men också passivt emellanåt, det gäller ju att återhämta sig också. Min tid på dygnet är nu på morgonen innan barnen vaknar vid halv tio. Då hinner jag cykla en sväng och jag ska göra det nu också. Idag kommer också Linda med barnen hit så vi blir hela gänget här. Vi har haft lite tid med egna barn några dagar nu på semestern och det kan behövas det med. Idag ska vi vandra och vädret ser väl ut att bli grått och fuktigt tyvärr. Men det kan ju vara kul ändå!

Igår morse så cyklade jag till Transtrand och tillbaka. Körde min maxtjuga uppför Fjällvägen och kände mig bedrövligt kass. Benen är sura, jag stumnar lätt och får liksom inget flow i åkningen. Rätt trist faktiskt att vara ur form men någon gång ska man ju vara det också för att kunna njuta desto mer när man är i bra form sen igen. Den dagen ser jag fram emot.

För att nå dit så lär jag nog sluta äta godis igen och fortsätta med träningen, hade ju en kass period där i juli som inte direkt bidrog till god form. Men det kommer!

Nu ska jag ut och cykla en sväng, hörs hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar