Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-23

Känd från Vasaloppets pressmeddelande!



Hej och god morgon!

Såg ni Vasaloppet pressmeddelande i måndags? Jodå, där står vi som körde Hemmavasan tillsammans utanför Ornässtugan där Gustav Vasa smet genom dasset när danskarna kom. Nu kanske jag bara var med på en bild i Vasaloppets pressmeddelande och det var liksom ingen text om mig... Men om ni vill läsa pressmeddelandet så finns det här: https://vasaloppet.mynewsdesk.com/images/hemmavasan-i-gustav-vasas-spaar-2009837

Igår hittade jag också denna bild som ML Sports Club tagit inför starten av Hemmavasan 2020.

Ingen träning igår på grund av fotrackarn. Det blir ingen träning idag heller och säkert inte imorgon heller. Har gjort den ganska så illa faktiskt så det blir nog till att vila någon dag tills åtminstone svullnaden lagt sig.

Ni som är återkommande läsare såg kanske att jag ställt till med ny header här på bloggen. Tänkte att det var dags att byta ut bilden från förra året... Dessutom så la jag till "Cykla i Falun" uppe i headern så att ni kan hitta till min info och mina tips där. Hoppas att ni gillar't! Borde kanske haft en annan bild men man tager vad man haver och den får duga så länge.

Då det var varmt igår så gick Frida och jag till Gullnäsgården så att hon fick bada lite. Kanske var sista dagen med riktig värme för detta år? Idag säger prognosen att det kan bli 20-21 grader men kollar man sedan på 10-dygnsprognosen så blir det inte 20 grader någon av dom kommande dagarna. Höst is coming!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar