Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-08-07

Tog ett KOM, fjällvandrade i ösregn och hängde i bike parken +ANNAT

Hej och god morgon!

Först lite omvärldsbevakning. Såg ni vurpan på Polen runt när Fabio Jakobsen hamnade i staketet med bara några meter kvar på utförsspurten? Den såg inte så vacker ut. Idag ska man försöka väcka Fabio ur koman så vi hoppas att det går bra och att han kommer stark tillbaka till ett normalt liv igen.

Jonas Andersson som kör för Greener Adventure Team cyklar med support genom Sverige och ser ut att klara det snabbare än Umara-Simon (99 timmar & 18 minuter). Beräknad tid till målet är just nu 91 timmar och en kvart vilket ju är helt sjukt snabbt. Ni kan se Jonas position via live trackern här: https://map.racetracker.no/?race=tts_2020

_______

Annars då?

Jo, i förrgår stal jag ett Strava-KOM uppe i Sälenfjällen, skön känsla att få en krona även om prestationen kanske inte var på topp. Ett KOM är ett KOM och det kändes bättre än dom usla wattsiffror som jag har levererat dom senaste dagarna.

Bild från där asfalten tar slut på Köarskarsfjället.

Senare samma dag så vandrade vi där med barnen, blev minnesvärt då det stundtals var som att stå med ett duschmunstycke riktat mot sig.

Igår hängde vi en förmiddag i bike parken och jag var lite alltiallo. Klädhållare, kepsförvarare, cykelmek och cykelvakt. Linda förevigade mitt bike park häng:
Bild från min Instagram story: https://www.instagram.com/henrikoijer/

Igår kväll kom jag hem igen, körde Zwift på kvällen och fick prova på att cykla i Paris. Rätt skoj bana även om vi körde ganska passivt. Lyckades bli fyra i en tight spurt där jag hade 4 hundradelar till andraplatsen och 14 hundradelar till förstaplatsen. Det var riktigt varmt nere i källar'n, kanske speciellt efter att jag har börjat vänja mig vid morgonkylan i dom svenska fjällen.

Påminner er om att ni kan kika på min senaste vlogg, om ni inte redan har gjort det. Senaste cykel-vloggarna finns alltid till höger här i bloggen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar