2018-03-18

Solig distanscykling


Hej och god kväll!

Idag har Linda och jag kört distans, som ni redan sett via bilderna ovan. Det var också soligt, som ni säkert också redan har räknat ut via bilderna ovan. Vi körde också mestadels på skogsbilvägar, som ni säkert redan har räknat ut via bilderna ovan.

Det ni inte ser på bilderna är att jag har kört för lite distans denna vinter, det ska jag nu försöka ändra på. Det ska liksom tvingas in i veckoplaneringen nu fram till säsongen drar igång. Jag älskar ju egentligen distans, så det är inte som om jag inte har haft lust att köra distans men det är ju det där med tiden också. Distanspass tar tid och tid finns inte i all oändlighet. Men det behövs när det ska tävlas långlopp framöver.

En annan sak ni inte såg på bilderna ovan var att vi hade det ganska så gött, det kanske ni hade räknat ut ändå men jag säger det rakt ut. Det var gött. På slutet hade vi medvind och solen värmde som bäst. Våren är här, även om det är snö så det räcker och blir över. Årets vårflod kan bli intressant...

Vi såg en del cyklister som var ute och njöt av finvädret också, kul att se så många aktiva cyklister som är ute och kör sina träningstimmar!

Vi stannade också för fika. Inte mitt påhitt utan givetvis Lindas. Jag stannar ju nämligen helst inte på mina träningar. Men nu körde vi ett elva minuter långt fikastopp. Se bild:
Snabbfika på Coop Konsum i Bjursås.

På slutet av passet så körde jag en del spurter, så benen blev ganska mosiga på slutet, riktigt gott.

Så här såg dagens träning ut:


Ni vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/

3 kommentarer:

  1. Även om det var kort, snabbt fika kan man väl ta av hjälmen ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är tur det var mtb. Vid landsvägscykling skall ju hjälmen vara av vid 0,9m ifrån cykeln. :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt det ser ut!! Vill också ha en vintervänlig cykel! Kanske nästa år :)

    SvaraRadera