2018-03-18

Föreläsning, snöskottning och fyror

Välkommen till bloggen!

Se så jag har dukat upp för er ankomst, inte så illa väl? Men det här var väl kanske egentligen framdukat igår när Linda skulle föreläsa om sin cykelresa på Cykelköket i Falun.

Linda höll en uppskattad föreläsning igår om sin resa från att inte träna alls till att cykla från Bjärred till Falun, att ha blivit en tävlingscyklist, tävlat i Epic Israel och nu ska köra Skoda Cycling Team.

Vi kom sedan hem och skottade huset och gården. Första vintern någonsin som jag har behövt skotta något tak.

På kvällen så körde jag fyror, det blev 379 Monarkwatt i snitt på intervallerna i någon slags kontrollerad körning. Har 382 Monarkwatt i snitt som säsongsbästa, så det var ändå ett skönt besked att en liten minskning kunde vara kontrollerad. Försökte ju ta rekord senast jag körde fyror och då brände jag benen. Igår ville jag få igenom ett bra pass och fick det, trots lite smårisiga ben.

Benen var gnissliga, cykeldatorn sa att jag hade en halvkass dagsform och då blir det på något vis extra skönt att bara få jobbet gjort. Säsongen närmar sig, så nu gäller det att börja bita i ordentligt!

Idag skiner solen, himlen är blå, det ska bli "varmt" och vi ska köra distans!

Ni vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/

2 kommentarer:

 1. Finna bilder Öijer!
  Tack för igår

  SvaraRadera
 2. Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your
  website, how can i subscribe for a weblog website? The account aided me a applicable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided shiny transparent idea

  SvaraRadera