2018-03-19

Vi ska till Mallorca!


Hej och god morgon!

Ni vet där när jag fyllde år? Då fick jag "en present av högsta klass" av Linda på morgonen. Det var en resa till okänd destination för cykling. Den okända destinationen är Mallorca och vi åker nästa vecka! Det blir en långhelg över påsken där vi får cykla på cykelön nummer ett. Det ska bli sjukt kul och riktigt härligt att få slippa snön ett tag. Dessutom finns ju berg!

Vi åker ner på skärtorsdagen och hem på annandag påsk. Återstår att se om dom har påskvört där nere dock...

Jag har ju varit på Mallis några gånger förr, senast var 2013 då Merida hade den goda smaken att bjuda med mig dit. Jag älskar stället. Har också spenderat en vinter där när jag var ung och.... ung. Vi är taggade och taggade, båda två ser fram emot det och vi har påbörjat planeringen med allt som ska med och ställen vi vill cykla till.

Ska du också till Mallorca i vår? Har du något tips på något vi inte får missa? Vi kommer att utgå från El Arenal, öster om Palma.

4 kommentarer:

 1. Pizzeria Calzone i Fornalutx, det var grejer det! För mat måste du väl också ha. Sen att det mer eller mindre är på väg upp till Gorg Blau-sjön är bara bonus.

  SvaraRadera
 2. Banyabulfar är så vackert att man blir tårögd. De ligger väldigt smidigt när man ändå cyklar i bergen längs västra kusten :)

  SvaraRadera
 3. Jag är ju på Mallis nu som MTB guide. Magiskt kan jag säga. Kolla in insta och FB för bildbevis. Hör av dig om du behöver tips

  SvaraRadera
 4. Ni måste ju cykla förbi Deia, så himla mysig by och vägen dit är fantastiskt fin! :) Åker ner på Långfredagen, Längtar!

  SvaraRadera