2018-03-08

Frida vintercyklar och jag kör Zwift!

Hej och god morgon! 

Välkommen till en ny, härlig, dag och det är inte vilken dag som helst heller utan det är den internationella kvinnodagen. Jag kommer att fira denna genom att jobba typ svinmycket och sedan träna mig helt väck. Ett grundrecept på en bra dag.

Frida frågade mig lite försynt häromdagen om man kunde cykla ute på vintern. Ja, det kan man, svarade jag. Bra, då vill jag cykla till dagis pappa, svarade hon. Klipsk tjej med smart retorik! Efter att jag inte haft tid några dagar så tog jag mig tid igår att hämta henne med cykel igår. Mycket lycklig tjej! 

Wrom-wrom!

På kvällen (inte natten) så körde jag SZR Winter Series på Zwift. Det var ett platt race med plattan i mattan. Inte riktigt samma spänst i benen som natten innan, men ändå bra ben. Att det skulle bli spurt rådde det ingen större tvekan om men så kom en liten backe på slutet ändå så jag fick ta i ännu mer. 
Spurt blev det och jag står som elva bland dom 21-23 i vår grupp som spurtade. 243 startande, så bra uppslutning! 
600 meter kvar till mål, dags att dra igång spurten om man är seriös men jag valde att ta prioritera skärmdump?!

Mål! SZR-arrangerade lopp väljer ibland att lägga målet där det inte finns någon mållinje. Som inofficiella SM förut och så även igår. Men denna gång hade jag koll på kilometermätaren som räknade ner. 331 watt i 37 minuter är lika med jobbigt för en pojk på ca: 67 kilo.

Gårdagens träningsdata hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/2540794167

Nu ska jag äta gröt och steka lunchpannkakor, sedan ska barnen till dagis och skolan innan jag gasar till jobbet. Vi hörs! 

4 kommentarer:

 1. Frida är en klok liten människa. Alla borde vintercykla till dagis. Jag vintercyklar till mitt vuxendagis (jobbet). Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Hade varit intressant att höra hur zada approval historien går. Hur ska man bevisa och vad är status?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte tagit tag i det där, ska göra det när jag får tid. Man ska fylla i ett formulär på en sida och sedan får man vänta.. Eventuellt behövs IRL-data också från utecykling. Men jag återkommer i frågan.

   Radera