2018-03-28

Vilodag schmilodag

Hej och god kväll från ett hotell!

Linda och jag sitter nu på ett hotell och laddar inför morgondagen. Då lyfter vi nämligen mot Mallorca och några dagars påskcykling på cykelön nummer ett. Ska bli så sjukt skönt. Det var fem år sedan jag var där senast. Har nog varit där fyra gånger innan tror jag. En gång från mitten av november till mitten av februari. Någon som läste min blogg/hemsida redan på den tiden?

Min dag idag har bestått av bussresa till jobbet. Intensivt jobbande och sedan ursäktade jag mig från sista eftermiddagsmötet för att skyndsamt gå till tåget.

Satt på ett varmt och väldigt välfyllt tåg och var effektiv med min egna dator. Öppnade först också jobb-mailen men stängde ganska snabbt ner den igen. Nu ska jag vara ledig i några dagar, sänka axlarna och bara koppla av. Ja, bortsett från när jag ska kötta i någon backe då förstås...

Linda mötte upp på Arlanda, vi åkte in till Märsta och gick ett par varv på ICA för att handla lite förnödenheter och nu har vi sett på Robinson på hotellet. Väskorna är redo, kläderna är framplockade och imorgon blir det hotellfrukost!

Vilodag idag alltså. Vet inte om jag ens har tänkt på det, men jag är sjukt cykelsugen ändå. Imorgon blir nog också en ganska lugn dag men sen....

Imorgon är vi här. Eller ja, kanske inte precis här men på den ön i alla fall. Vill ni se hur jag hade det på Mallorca senast så kan ni kolla igenom min Mallorca-tagg.

Vi kommer bo i Arenal, gissar att det kommer vara ett antal av er som läser här som är på Mallorca samtidigt. Vi ses kanske där?!

__________________________________
Ni vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/

2 kommentarer:

  1. Vi åker också dit imorgon, är där i 10 dagar och bor i Alcudia!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul, vi ses kanske på planet då! :)

      Radera