2018-03-14

Svar på frågor +ANNAT

Hej och god morgon, Onsdag!

Igår så fick jag in två frågor till bloggen, så jag tänkte börja med att besvara dom:
Anonym 13 mars 2018 08:05
Hej Henrik, hur gick det med ditt Zada-approval? Vad för typ av material behövde du skicka in till Zwift?
Jag har inte tagit tag i min ZADA-approval ännu, men när det är dags så ska jag in på denna sida och besvara ett formulär där: https://zada.zwiftraces.cc/. Man ska nog också bifoga träningsfiler som bekräftar att man är så stark som det verkat på Zwift.

Claes 13 mars 2018 17:47
Tjena. Du måste ju inse det faktum att du måste berätta för oss läsare vad du har fått för ny tjänst på jobbet. :) nä jag är inte nyfiken, jag vill bara veta. :)
Jag har nu en teamledarfunktion på min arbetsplats, någonting som jag siktat in mig på ett tag så det känns väldigt motiverande att nu också vara där.

Annars då? Ny dag, nya möjligheter. Full fart här hemma på morgonen. Kallt (-8) och soligt, ser ut att bli en härlig dag. När jag kommer hem från jobbet så måste jag nog snösäkra huset lite. Typ skotta lite, rätta till stuprören som fått lite snöras på sig och så.. Det finns alltid massor att göra om man bara vill.

Träna tänkte jag också hinna med.

Inga konstigheter, bara en nerbäddad käpphäst.

Standardfrukost.

Nu måste jag rusa hörrni, har ni några fler frågor så är det bara att ställa dom som en kommentar till blogginlägget, uppskattas alltid!

4 kommentarer:

 1. Den sista delen på varje blogginlägg borde vara en länk till en av din videos på "tuben" och en påminnelse att prenumerera inklusive länk till detta (https://www.youtube.com/user/OijerHenrik) och ev Strava.com och Zwiftpower.com. Dags att lämna "919"! :)

  SvaraRadera
 2. Vad har du för mål för tävlingarna i sommar?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hallå Henrik! Undrar vad ditt största mål för 2018 är? Vinna långloppscupen? Mvh Acke :)

  SvaraRadera