2012-12-31

Vi ska bli med testcykel

Frun idag: "Du kan ställa en testcykel där om du tar bort cyklarna som redan står där och har något skydd under". Där är alltså i ett hörn i vardagsrummet. Så, nu funderar jag på vilken testcykel jag bör ha och vilken matta jag ska ha under och vilken fläkt som är bäst...
874E känns ju spontant som en jättebra hemmacykel för den som vill träna wattbaserat, kan bland annat köpas här för 15.495:-

Annars känns ju Monarks nya LC7 sjukt sexig av någon anledning... Priset är inte direkt hemmasexigt då en sådan här skönhet landar på ca: 100 papp. Och då ingår inte jag!

Denna läckra gummimatta finns som metervara här och kostar 598:-/metern

Monarks egna matta (92x122 cm) känns inte riktigt lika industrisexig, men är billigare (449:-) och finns bland annat här.

För 349:- får man 71 kubikmeter luft per minut på sig. Från Biltema.

Sedan så funderar jag på om jag ska ha någon hylla för en laptop framför mig. Om jag ska ha en strip-variant av testcykeln och förse den med vanligt bockstyre och allt sådant där. Många funderingar nu, men vi är på rätt väg.

8 kommentarer:

 1. Bra där Henrik! Tack för tipset på mattan. Den var snygg. Min börjar bli lite ledsen efter tre svettiga år.
  Gott nytt år!!

  SvaraRadera
 2. Fläkten har jag som extra fläkt, den är inte vass nog att ge kyla vid ett ordentligt pass. Har endast 17 grader i mitt träningsrum.

  SvaraRadera
 3. Det är egentligen sjukt hur mkt en sån där cykel kostar. Sambon var sugen på en monark, kan väl inte kosta mer ett par hundralappar sa jag då, måste ju finnas en hel drös på blocket. Jomenvisst,

  Mattan, dämpar den ljudet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på att vi har minst 5 månader vinter och att dom håller i en evighet så blir dom nog billigare/träningstimme än dom flesta fincyklar.

   Mattan dämpar lite ljud och tar emot svetten istället för att golvet ska göra det.

   Radera
 4. Matta... Eftersom jag är i branchen, så rekommenderar jag såklart vår egen produkt:
  http://www.delaval.se/-/Produkt-Information/Kokomfort/Produkt/Bedding-material/Mats/DeLaval-cow-mat-RM21S/

  764 kr/st via DeLavals webbutik.
  Cykla snyggt och hårt.

  SvaraRadera
 5. Glöm inte kräkhinken ;-)

  SvaraRadera
 6. Ta en titt på denna matta hos biltema, jag har använt den länge och är riktigt nöjd. Absorberar en vinters svett utan problem utan att den ser för illa ut och sedan får den sig en tvätt med slangen på sommaren.
  http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Styling/Bilmattor/Bagagerumsmatta-39081/

  SvaraRadera