Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-12-02

Och vinnaren av en Sony Xperia V är...

Hej hej!

Och godmorgon alla härliga läsare. Igår satt jag uppe länge och fixade och trixade med denna kalender, bland annat så fixade jag en sida där jag presenterar alla sponsorer. Kolla in sidan med sponsorer till adventskalendertävlingen här. Årets prisbord på mer än 43030:- är inget att skämmas för!

Gårdagens lucka innehöll ju en Sony Xperia V, en riktigt toppmodern och vattentät lur med 4G och en kamera med 13 megapixlar. Nu var det ju en del av er som var duktiga på detta och visste att sensorn hade 13 megapixlar men att formatet på den faktiskta bilden inte var 13 megapixlar. Så därför bestämde jag mig för att låta alla som gissade på X. 12 megapixlar eller 2. 13 megapixlar få rätt.
Hela 428 svar fick jag in från fyra länder. En helt fantastisk siffra! Senast jag tävlade ut en telefon tror jag att det var kring 150 deltagare så detta är ett överlägset rekord bland mina bloggtävlingar.
Bla bla bla, tänker säkert ni. Ni vill väl bara veta vem som vann denna telefon? Det kan ni enkelt få reda på genom att klicka här. Stort grattis!

Ni som inte vann en telefon har en ny chans redan idag till att vinna ett fint pris. I dagens lucka finns nämligen 750:- i presentkort hos CoolStuff.se.

1 kommentar: