2012-12-08

Lucka 8 - Ceres Challenge

Idag tävlar ni om en fristart i Ceres Challenge 2013. Det är en lagtävling så du får ta med dig två lagkompisar! Värdet på denna fristart är 1500:-

Så här skriver CK Ceres själva om loppet:
"Vågar du anta utmaningen som består i att Du tillsammans med två lagkamrater ska ta dig 53 km från Stavsjö till Katrineholm. Vi garanterar ”riktig” MTB-cykling då banan till största delen består av stigar i bitvis väldigt krävande terräng. Ni kommer bl.a passera Sörmlands högsta punkt på Er resa genom den vackra Sörmlandska skogen! Kolmården MTB är det lag som ska utmanas, de vann både 2010 och 2011! Klockan stannar när siste man i laget korsat mållinjen, så det gäller att hålla ihop. Vinnaren i år är det utmanade laget till 2013. Denna tävling är inget för nybörjare, grusvägssmiskare, eller du som är rädd för att få ett eller annat skrapsår. Vi pratar alltså en ”riktig” MTB tävling där samarbete, teknik och uthållighet är ett måste. Vi garanterar att Ni kommer att få en cykelupplevelse utöver det vanliga!
Take the challenge!!!!"

Dagens frågan: Vilket lag vann Ceres Challenge 2012?
1. Team Kolmården MTB lag 1
X. Team Kolmården MTB lag 3
2. Team CK Ceres p/b Cykel & Sport

Denna lucka är öppen 8:e december 2012 till klockan 23:59.

Regler och villkor:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.
Reglerna kan komma att uppdateras under vägen fram till juldagen, håll dig uppdaterad på aktuella regler och villkor.