Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-12-17

Lucka 17: en fristart i Göteborgsgirot

Idag tävlar ni om en fristart i det nystartade loppet Göteborgsgirot, ni får välja själva om ni vill köra MTB-loppet eller landsvägsloppet. Värdet på denna fristart är 595:-
Så här skriver Göteborgsgirot själva om arrangemanget:
"Göteborgsgirot arrangeras av Göteborgs Atlet & Idrottssällskap och GT i samarbete med Svenska Cykelförbundet och Göteborg & Co. Målsättningen är att bidra till en bättre folkhälsa genom att främja cykling som motionsform.

Ambitionen är att bli ett årligen återkommande arrangemang som lockar såväl deltagare från hela landet som den internationella eliten. På längre sikt är visionen att bli världens största cykeltävling. Dock skyndar vi långsamt, och tänker växa med förnuft. Första året begränsar vi därför antalet platser till ca 5.000 för stadsloppet och 1.500 för MTB-loppet.

Projektledare för Göteborgsgirot är Fredrik Lundgren. Banläggare för stadsloppet är Mattias Reck, och för MTB-loppet är det Leo Ranta. Tävlingsledare och projektledare för MTB-loppet är Björn Eriksson."


Dagens fråga: Under vilka datum arrangeras Göteborgsgirot 2013?
1. 24-26 april
X. 3-5 maj
2. 10-12 maj

Svaret kan du kanske hitta på Göteborgsgirot hemsida.

Denna lucka är öppen 17:e december 2012 till klockan 23:59.

Regler och villkor: Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst. Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet. Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan. Reglerna kan komma att uppdateras under vägen fram till juldagen, håll dig uppdaterad på aktuella regler och villkor.