2012-12-14

Lucka 14: NoCramps från Stevenson Sport

Idag tävlar ni om tre sådana här burkar från Stevenson Sport till ett värde av 447:- (149:-/st), så här skriver Stevenson Sport själva om produkten:
"Christofer och Michael Stevenson har tillsammans över 35 års erfarenhet inom konditionsidrott. På landsvägscykeln har vi flera internationella segrar och SM-titlar, däribland varsitt SM-guld från det prestigefyllda linjeloppet (2010 & 2012). Vi är intresserade av näringslära och vet hur viktigt det är att få i sig rätt näring, men i djungeln av kosttillskott är det svårt att hitta bra produkter. Med det i baktanke har vi själva tagit fram en produkt som vi vet fungerar och uppfyller den standard idrottare kräver. Efter 4 års testande är vi stolta att presentera: NoCramps - den optimala ”krampdödaren”!

Stevenson Sport NoCramps är framtaget för att motverka kramp genom att bygga upp och återställa mineral- och saltbalansen i kroppen.
Produkten är utvecklad och testad av elitidrottare som tidigare haft stora problem med kramp.
NoCramps riktar sig främst till idrottare men kan användas av alla som har problem med kramp orsakad av mineral- och saltbrist."

Dagens fråga: Hur mycket Natrium innehåller en kapsel NoCramps?
1. 34 mg
X. 66 mg
2. 145 mg
Stevensonsport.se kan hjälpa dig att hitta svaret.

Denna lucka är öppen 14:e december 2012 till klockan 23:59.

Regler och villkor:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.
Reglerna kan komma att uppdateras under vägen fram till juldagen, håll dig uppdaterad på aktuella regler och villkor.